Mentalcoaching

ChriBu Art - CRYB Academy

KUNSTENAAR & ARTCOACH

Mental Healing

Zet de betere versie van jezelf in de verf!

Thomas Scheers en ChriBu

zondag 25 november 2018

Ossendrecht Nederland

Gun jezelf deze unieke healing. Waarom nog langer met problemen rondlopen!?

  • Vind je het lastig dat je er steeds niet uitkomt voor jezelf?
  • Heb je hulp nodig?
  • Heb je alles al geprobeerd?


Doel: ·     


  • jou zo snel en effectief mogelijk van jouw probleem af helpen
  • het ontdekken van barrières en blokkades d.m.v. kleur. Kleur omvat veel meer dan kleur alleen. ·         
  • Stroom van energie in je lichaam optimaliseren zodat jij meer kunt genieten en vrij raakt van jouw belemmeringen.


Hoe:


Er zijn twee mental coaches aanwezig ter begeleiding. Bedenk alvast waar je aan wilt werken. De mental healing wordt afgesloten met het schilderen van jouw powersymbool zodat je blijvend gevoed wordt door nieuwe prachtige energieën, zodat je verdere leven kunt genieten van de beste versie van jezelf, vrij van belemmeringen en vrij van slechte energie. Je schildert energetisch van je af door gebruik te maken van droomduiding en Mesmerisme. Wat je ook meegemaakt hebt in jouw leven, met onze technieken zorgen wij ervoor dat jij op jouw verleden kunt terugkijken op een compleet en totale neutrale manier. Dus, bedenk alvast wat jij zou willen gaan doen als de beste versie van jezelf. D.m.v. snelle en krachtige technieken kan elk trauma gereset worden en elke fobie gewist. Wij zetten jou weer in jouw kracht en het schilderen laat jou toe om voor eens en altijd een lijn te trekken onder het verleden en vol energie en nieuwe kracht stap jij in deel 2: “het betere deel van jouw levenswerk”. Het visuele en kinetische anker, dat we door middel van het schilderen vastleggen, zal jou ondersteunen op de nieuwe weg die jij kunt inslaan.Weet jij al waar je jouw kunstwerk gaat ophangen?Doe mee:


Kies jij om in fase 2 van jouw leven te stappen en gun jij jezelf de beste versie van jezelf? Zorg dan dat je mee doet  aan dit programma en vul onderstaand contactformulier in.

Schrijf je nu in en pak die vroegboekkorting.


Deelname met healing, doek, verf en toebehoren, alles samen slechts 397 Eurootjes. Let wel! Wees er snel bij. (Enkel voor de 10 snelste beslissers) Mensen die al een workshop of training bij me volgden krijgen altijd de Vroegboek korting prijs! Na de eerste 10 inschrijvingen gaat de prijs onherroepelijk naar omhoog. Datum word geprikt en doorgegeven als we het minimum aantal deelnemers bereikt hebben.


Belangrijk!

Tijdens deze dag krijgt u de hele dag Healing door Thomas Scheers en ChriBu. Het 2de dagdeel schildert u uw anker.


Bent u geïnteresseerd in Mesmerisme?

Dan kunt u zich ook inschrijven voor de Mesmerisme Workshop bij Thomas Scheers.

 
 
 
 
 

Get in Touch


 ChriBuKunst@gmail.com

+31  6  52415520

BTW nr. NL237796776B04

ChriBu Art

Cryb-Academy

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Op alle mondelinge en schriftelijke overeenkomsten met ChriBu Art, Cryb-academy en haar vertegenwoordigers zijn de algemene voorwaarden van ChriBu Art van kracht.